(Ver)bouw van uw praktijk

Wanneer u plannen heeft om uw praktijk te verbouwen of zelfs een nieuwe praktijk te bouwen, is het wenselijk om goed voorgelicht te worden.

 

Als Habitat Dental zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren en inrichten van tandarts, mondhygiëne, orthodontie en kaakchirurgiepraktijken. In welke mate u de bouw of verbouwing ook in gedachten heeft, wij beheersen het!

 

In overleg met u maken wij een ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp en het bekijken van de situatie ter plekke, kunnen wij u een gedetailleerd overzicht van de bouwwerkzaamheden geven.Een uitgebreide planning om aan te geven welke activiteiten worden uitgevoerd en wat het uiteindelijke resultaat zal zijn mag daarin uiteraard niet ontbreken.

 

Belangrijk voor ons is dat u als opdrachtgever elk moment van de bouw/verbouwing zich optimaal betrokken voelt en op de hoogte blijft door middel van een open en eerlijke communicatie.We werken met ons vast bouwteam, maar indien wenselijk kunnen wij waar mogelijk gebruik maken van uw bestaand netwerk.

 

Al ideeën over een verbouwing of eventueel nieuw te bouwen praktijk? Wij van Habitat Dental gaan graag met u een oriënterend gesprek aan wat eventueel de mogelijkheden kunnen zijn. Een basis ontwerp, verdere aanvullingen van uw plannen en ideeën of het maken van een principe-begroting. Habitat Dental beheerst het!

Wij denken graag met u mee!