Nieuwbouw praktijk Prakken

Na de renovatie is eind november begonnen met de realisatie extra behandelkamers. Omdat de drie behandelkamers aan de andere kant van de gang zijn gerealiseerd is hier ook een extra wachtkamer, technische ruimte en een kantoor gebouwd. De realisatie is een succes omdat het binnen budget en binnen een tijdsbestek van zes weken is gerealiseerd van bouw tot inrichting.

Bouw
Met de bouw van de behandelkamers is rekening gehouden met de lichtinval. Aan de achtergevel van het pand was een grote raampartij. Hiervoor is eerst een gang gerealiseerd met glazen deuren naar de behandelkamers. Deze glazen deuren, die deels zijn afgewerkt met Crystal Frost folie, zorgen voor veel daglicht in de behandelkamers.

Inrichting
De wachtkamer is ingericht met kleurige stoelen en een gezellige leestafel. Op het beeldscherm kan de patiënt naast het nieuws meer informatie over de tandartspraktijk lezen. Op het beeldscherm is gewerkt met een Narrowcasting systeem waardoor de patiënt ook geïnformeerd kan worden over de eventuele uitlooptijd.

Apparatuur
In de behandelkamers zijn door Habitat onder andere de afzuigunits, (occasion) Plameca stoelen, behandellampen, geluidssysteem en een beeldscherm voor patiëntinformatie geleverd. Het geluidssysteem is qua gebruiksgemak vergelijkbaar met het Sonos-systeem en met de mobiele telefoon te bedienen. Het geluidsniveau is per ruimte te regelen.

Verlichting
Met het verlicht in de behandelkamers is een goede combinatie gemaakt tussen optimaal werklicht en sfeervolle verlicht voor de patiënt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.