Maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Ook bij Habitat Dental volgen wij de richtlijnen van het RIVM op!

Beste relatie,

 

We kunnen er niet meer om heen: Nederland gaat steeds verder op slot vanwege het Corona-virus. Hierbij vinden wij twee zaken heel erg belangrijk. Ten eerste: de gezondheid van onze medewerkers. Ten tweede: dat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting klanten kunnen waarborgen. We informeren u daarom via dit emailbericht over de door ons genomen maatregelen.

Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Gelukkig zijn we daarop voorbereid met de juiste middelen. Hiermee kunnen we de service die u van ons gewend bent zo goed mogelijk waarborgen.

Om continuïteit te waarborgen en de bereikbaarheid optimaal te houden hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Onderhoud aan apparatuur kan in overleg alsnog plaatsvinden of zelfs op een eerder tijdstip uitgevoerd worden, gezien de momentele leegstand van praktijken (uiteraard indien de situatie dat toelaat)
  • Wij zullen trachten kleine storingen e.d. zo veel mogelijk via telefoon/app/email op te lossen, zoals u altijd al van ons gewend bent.
  • We bezoeken geen congressen, beurzen of evenementen tot nader berichtgeving.
  • Al onze reisactiviteiten worden uitgesteld.
  • Alle bijeenkomsten op de vestiging wordt uitgesteld

Bovenstaande maatregelen zijn van kracht tot en met 6 april 2020. Tegen die tijd zullen we verder beslissen wat gegeven de situatie dan het beste is. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Wat houdt dat voor u als klant in?

Als klant kunnen wij u gewoon blijven helpen. Echter zullen wij onverminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Ook via e-mail zal uw vraag beantwoord worden. Het kan zijn dat het soms iets langer duurt om een van ons aan de lijn te krijgen of voordat u antwoord krijgt op een e-mail. Wij vragen uw begrip daarvoor.

 

Met vriendelijke Groeten,

 

Het team van Habitat Dental

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.