Onderhoud compressor

De compressor in uw praktijk is een van de meest essentiële apparaten in uw praktijk die het simpelweg gewoon moeten doen! Uw compressor comprimeert de lucht en kan zo gebruikt worden voor onder andere de aandrijving van uw turbine, koel- en spraylucht voor uw micromotor en de meerfunctiespuit.

 

Door het onderhoud uit te voeren conform de voorschriften van de fabrikant kan de betrouwbaarheid van de compressor aanmerkelijk worden verhoogd en voorkomt overmatige slijtage. De kans op ongeplande, vaak hogere reparatiekosten wordt hiermee geminimaliseerd. Een ander bijkomend voordeel is dat door periodiek onderhoud de levensduur van een compressor installatie aanzienlijk wordt verlengd.

 

Storing compressor

Mocht uw compressor ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch in storing komen, dan helpen wij uit uiteraard zo spoedig mogelijk! Doorgaans hebben wij een aantal leencompressoren op voorraad waarmee u vaak snel veer uit de voeten kan. Dit geeft ook ons weer wat lucht om de reparatie uit te voeren.

 

Fabrikanten

De meest gerenommeerde fabrikanten zijn Dürr Dental en Cattani. Beide merken kunnen wij leveren en periodiek onderhouden. Heeft u een ander type compressor en wilt u die door ons laten onderhouden, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Dürr dental

Dürr Dental is een Duits bedrijf in de tandheelkundige industrie, dat in 1941 werd opgericht als werkplaats voor precisiemechanica in Stuttgart-Feuerbach door de broers Karl en Wilhelm Dürr, uit Gechingen bij Calw in het Schwarzwald. Het huidige hoofdkantoor van het Zwabische bedrijf bevindt zich in Bietigheim-Bissingen, Baden-Württemberg, Duitsland. In Bietigheim-Bissingen zijn meer dan 400 medewerkers werkzaam op het gebied van productie en logistiek, onderzoek en ontwikkeling, acquisitie, management en verkoop en marketing. De Dürr Dental-groep heeft meer dan 1.000 werknemers.

 

Meer info op: https://en.wikipedia.org/wiki/Dürr_Dental

 

Cattani Dental

Cattani S.p.A., opgericht in 1967 in Italië, is nu één van de leiders op tandheelkundig gebied en exporteert haar assortiment naar alle continenten. Na in 1981 een naamloze vennootschap te zijn geworden, richtte Cattani S.p.A. in 1984 de verbonden onderneming Esam op, waarmee de bedrijfsactiviteiten van de groep werden uitgebreid naar het industriële veld. In 2003 richtte Cattani S.p.A. Magnolia op, een chemisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van detergent-desinfecterende producten voor chirurgische instrumenten en in het bijzonder tandheelkundige aspiratiesystemen.

 

Meer info op: https://www.cattani.it/en/company/

Onderhoud inplannen

Bel of mail gerust om onderhoud voor uw compressor in te plannen.

Meer informatie

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, wij vertellen het u graag!

ADVIES BIJ APPARATUUR

Wilt u meer lezen over hoe wij ook u kunnen helpen met het adviseren van de juiste dentale apparatuur? Klik dan verder...

Persoonlijk advies bij het onderhoud?